Mumsig kokostryffel!
Datum: 2010-12-30 Tid: 23:54:31
Detta är en kräm som jag har en tendens att göra rätt ofta, troligtvis för att den är så god ;)
Passar alldeles utmärkt i macarons, gudomlig smak! Men även i lite lösare form som fyllning i tårta.
2 dl grädde
250 g vit choklad (gärna med kokos i)
riven kokos
Koka upp grädden och smält chokladen i. Ha i riven kokos och vispa till en slät kräm. Mängden kokos varierar kraftigt beroende på vad man ska ha krämen till. Bästa sättet är att testa sig fram, eftersom kokos sväller så är det bra om krämen är lite för lös då den kommer stelna senare. När konsistensen känns bra, ställ kall i några timmar.
Passar alldeles utmärkt i macarons, gudomlig smak! Men även i lite lösare form som fyllning i tårta.
2 dl grädde
250 g vit choklad (gärna med kokos i)
riven kokos
Koka upp grädden och smält chokladen i. Ha i riven kokos och vispa till en slät kräm. Mängden kokos varierar kraftigt beroende på vad man ska ha krämen till. Bästa sättet är att testa sig fram, eftersom kokos sväller så är det bra om krämen är lite för lös då den kommer stelna senare. När konsistensen känns bra, ställ kall i några timmar.
Kommentarer
Trackback