Björnbärsmousse
Datum: 2010-12-22 Tid: 23:59:40
1 paket björnbär (200 g)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 tsk gelatinpulver
100 g färskost
2 dl vispgrädde
Mosa de tinade bären och sila bort kärnorna. Ta lite av björnbärssaften och värm upp tillsammans med gelatinpulvret så det löses. Blanda resten av björnbärssaften med socker, vaniljsocker och färskost. Häll ned gelatinblandingen. Vispa grädden och vänd ned i blandningen. Låt stå kallt en stund.
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 tsk gelatinpulver
100 g färskost
2 dl vispgrädde
Mosa de tinade bären och sila bort kärnorna. Ta lite av björnbärssaften och värm upp tillsammans med gelatinpulvret så det löses. Blanda resten av björnbärssaften med socker, vaniljsocker och färskost. Häll ned gelatinblandingen. Vispa grädden och vänd ned i blandningen. Låt stå kallt en stund.
Kommentarer
Trackback